Over mij

Mijn naam is Geralda Snoeyer en mijn eerste creatie met wol was het wikkelen van kabouters en paddenstoelen. Daarna volgden allerlei popjes, kransen en wandkleden in alle seizoenen en verschillende gelegenheden.

Een aantal jaren geleden op een vilt week in Terschelling kwam ik in aanraking met het nat vilten. Hier heb ik mijzelf verder in ontwikkeld. Om kleding te vilten heb ik een  speciale master class gevolgd.
Mijn droom was om workshops te kunnen geven en zo anderen in aanraking te laten komen met deze mooie techniek. Door de verhuizing naar Lettelbert waar ik een atelier ruimte heb kan ik deze droom waarmaken!

Mijn achtergrond als kleuterleidster komt me goed van pas om ook aan grotere groepen les te geven. Ook geef ik workshops op locatie en op scholen.

Mijn ervaring is dat heel veel mensen het vilten heerlijk vinden.

Er gaat iets therapeutisch van uit als je bezig bent met de verschillende kleuren wol en zijde vezels.

Iets creëren met je handen, een gezellige dag en met een mooi uniek werkstuk tevreden naar huis huis gaan. Daar word je toch vrolijk van?

 

De wol en zijde in zoveel verschillende prachtige kleuren geeft eindeloos veel mogelijkheden om mee te combineren en om mee aan de slag te gaan!